Sample Data-Articles

Terima kasih tidak terhingga buat YBhg Dato' Syed Mohamad Bin Syed Murtaza, Pengerusi DRB-HICOM Malaysia yang sudi mengunjungi Sektor Pengurusan Akademik, Jabatan Pendidikan Negeri Pulau Pinang atas Kunjungan Mesra, Kerjasama Pintar (NBOS) dan Perbincangan Profesional pada 3 Februari 2017. 

 

Program JERAYAWARA Peringkat Negeri Pulau Pinang telah berlangsung pada 24 Januari 2017 di Japan Malaysia Technical Institute, Bukit Minyak. Program tersebut dengan kerjasama Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Dasar Pendidikan, Kementerian Pendidikan Malaysia (EPRD) dihadiri oleh semua Penolongan Kanan Kurikulum Sekolah Menengah seluruh Pulau Pinang.

Program Percambahan Ilmu Sesi 1/2015 yang telah diadakan di BTPN pada 29 Januari 2015.  En Dzolkapli b  Haron mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang dapat hadir ke program tersebut.

Lagi: Program Percambahan Ilmu

Majlis Persaraan En Abd Latif Bin Mohd Yusof, Ketua Penolong Pengarah Bahasa Melayu di Sektor Pengurusan Akademik JPNPP. Majlis berlangsung pada 13 Januari 2017 di perkarangan utama JPNPP. Beliau bersara wajib pada umur 60 tahun. Pihak Sektor Pengurusan Akademik mengucapkan selamat bersara semoga diberi kesihatan serta umur yang panjang. 

 

Unit Sains secara agresif telah menjalankan lawatan berfokus demi memastikan peningkatan pencapaian sains di Negeri Pulau Pinang. Terima kasih kepada semua yang terlibat di dalam lawatan ini. Lawatan ini telah diketuai oleh Pn Hamidah Jailani. Antara pegawai yang terlibat adalah Pn Azmah, En Zulkifli, Khaw Chiew Hong dan pegawai dari PPD.

 

Lagi: Lawatan Berfokus Unit Sains

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com